Currencies:

terugkeer & uitwisseling

uitwisselingen

1. Wij zullen uw items die in verkeerde items, verkeerde kleuren, verkeerde kleurstellingen of beschadigde toestanden door onze fout, uit te wisselen binnen 30 dagen na ontvangst.

2. Alle items kunnen alleen worden ingewisseld voor de oorspronkelijke bestelling of voor de vervanging op de gelijke prijs.

3. We betalen de verzendkosten voor geruild punt, of we sturen u een terugbetaling voor het item als uw oorspronkelijke bestelling is niet beschikbaar.

4. De koopwaar moet in originele doos, met alle tags intact en moet kunnen worden doorverkocht (dat wil zeggen niet versleten of gewassen is).

Komt terug

Als je niet online bent sarisfied met uw aankoop (s) uit onze winkel, kunt u een terugkeer doen om ons binnen 30 dagen na ontvangst.

1. De koopwaar moet in originele doos, met alle tags intact en moet kunnen worden doorverkocht (dat wil zeggen niet versleten of gewassen is).

2. Plaats factuur terug in de doos met het geretourneerde artikel (s). Maak een kopie van de originele factuur voor uw administratie en noteer de tracking #.

3. Er is geen gratis RETURN (je moet betalen voor de terugkeer). Dit bedrag zou worden afgetrokken van de restitutie.

4. Alle terugbetalingen zullen worden afgegeven na onze ontvangst van de terugkeer item via dezelfde betalingsmethode als klant tevoren in ongeveer 3-4 weken gebruikt.

Stuur ons dan een e-mail naar ons te informeren op het eerste. Wij zullen u het juiste adres te geven voor uw ruilen of retourneren.